Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας προχώρησε σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων σήμερα στις 10:00 στη ΔΟΥ Λαμίας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Η μόνη απάντηση στη συνεχιζόμενη επίθεση που δεχόμαστε είναι ο οργανωμένος αγώνας. Η πάλη για υπεράσπιση της ζωής, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Καλούμε το λαό να οργανώσει την πάλη του για την προστασία της λαϊκής κατοικίας. Να δυναμώσει τον αγώνα και μέσα από τα σωματεία εργαζομένων, τις λαϊκές επιτροπές, τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Να κάνει δική του υπόθεση την αντίσταση και την έκφραση της ταξικής αλληλεγγύης.

Ήδη, το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, έχει αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών, όπως η συγκρότηση επιτροπής κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών , όπου κάθε εργαζόμενος , άνεργος ή συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί , επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6986 108 669, 6977 257 211 και 6944 878 005, για παροχή συμβουλών και υποστήριξης, αλλά και για συντονισμό και οργάνωση της από κοινού πάλης και δράσης.

Κανείς να μη μείνει μόνος του στην επίθεση αυτή. Με οργάνωση και αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη, να βάλουμε φραγμό στα αρπακτικά που θέλουν να μας πετάξουν στο δρόμο, να αρπάξουν τον ιδρώτα , τους κόπους μιας ζωής, για να έχουμε ένα κεραμίδι στο κεφάλι μας εμείς και τα παιδιά μας.

  • Εδώ και τώρα προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο
  • Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη
  • Καμιά κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία
  • Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς
  • Πάγωμα χρεών για ανέργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων
  • Διαγραφή δανείων σε ανέργους και εργαζόμενους που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς
  • Όχι στη φοροληστεία. Αφορολόγητο όριο στα 20.000 € προσαυξημένο 5000 € για κάθε παιδί
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.