Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τα τελευταία περιστατικά εκτροπής αυτοκινήτων στο δρόμο Λαμίας –Δομοκού στο ύψος του νοσοκομείου,

ήταν το αντικείμενο σύσκεψης υπηρεσιακών παραγόντων υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο.

Αποφασίστηκαν παρεμβάσεις βελτίωσης της κατάστασης του οδοστρώματος κατά τμήματα και από αύριο ξεκινούν οι άμεσες παρεμβάσεις. Ήδη έχουν ζητηθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία και θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα.

Ακόμα κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε να ανατεθεί στο μοναδικό κρατικό πιστοποιημένο εργαστήριο δημοσίων έργων στην Κεντρικής Ελλάδα, που έχει έδρα την Λαμία, να προχωρήσει σε έρευνα για να διαπιστωθούν όλες οι πιθανές αιτίες.Έτσι με ειδικά σύγχρονα μηχανήματα θα «σκανάρει» όλο το τμήμα από Λαμία έως το 22ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής οδού Λαμίας Δομοκού έτσι ώστε να προσδιοριστούν με επιστημονικό πλέον τρόπο, τα σημεία του οδικού δικτύου που έχουν ανάγκη παρεμβάσεων.

Ακόμη αποφασίστηκε να επεκταθεί η συνεργασία με το Κρατικό εργαστήριο Δημοσίων έργων , έτσι ώστε, το επόμενο διάστημα να προχωρήσει παρόμοια έρευνα σε όλο το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας. Η αποτύπωση αυτή θα είναι οδηγός για τις παρεμβάσεις συντήρησης για τα επόμενα χρόνια, σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού.

Πηγή:lamiastar.gr