Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας χθες το βράδυ λίγο μετά τις δέκα στην πλατεία Λαού στη Λαμία με την αστυνομική δύναμη να βρίσκεται επί ποδός .

Άγνωστοι χτύπησαν απείλησαν και  λήστεψαν με την απειλή όπλων  γνωστό επιχειρηματία της Λαμίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών έργων .
Δύο άγνωστοι ένοπλοι  είχαν στήσει καρτέρι  στον επιχειρηματία έξω απο την πολυκατοικία  στην οποία διαμένει και έχει και το γραφείο του , πιθανότατα γνωρίζοντας το πρόγραμμά του .

Μόλις ο επιχειρηματίας αμέριμνος έφθασε  στην είσοδο στην οδό όθωνος  στη Λαμία  οι δύο άγνωστοι τον απείλησαν με τα όπλα τα οποία κρατούσαν  και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο τον ανάγκασαν αιμόφυρτο να  πάνε όλοι μαζί στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας .

Οι δράστες χτύπησαν  το κουδούνι και μαζί με τον αιμόφυρτο επιχειρηματία εισέβαλαν στο διαμέρισμα στο οποίο βρισκόταν η σύζυγός του .
Η γυναίκα έπαθε σοκ βλέποντας  τον άνδρα της σε αυτή την κατάσταση και  τους άγνωστους με τα όπλα και αυτή την αρχική κατάσταση εκμεταλεύθηκαν  οι ληστές  και μπαινοντας  στο σπίτι ακινητοποίησαν και αυτή  φωνάζοντας και απειλώντας .

Μάλιστα απο τις απειλές  δεν  ξέφυγε και η κόρη του εργολάβου παρά το γεγονός ότι διαμένει σε άλλο σπίτι .

Οι ληστές οι οποίοι δεν μιλούσαν καλά ελληνικά  ζήτησαν χρήματα και ότι άλλο πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι.
Αφού τα έκανα όλα άνω κάτω  τράπηκαν σε φυγή  παίροντας μαζί τους  όσα χρήματα βρήκαν και χρυσαφικά .

Το ζευγάρι μόλις συνήλθε απο το πρώτο σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλη τη Λαμία για τον εντοπισμό  των δραστών χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα .

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες .

Περισσότερα...