Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φθιώτιδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φθιώτιδας σας προσκαλούν στη μουσικοθεατρική παράσταση «Το Ουράνιο Τόξο» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φθιώτιδας παρουσιάζουν τη μουσική θεατρική παράσταση «ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ».

Οι μαθητές θα μας ταξιδέψουν με την αμαξοστοιχία ΕΕΕΕΚ ΕΧPRESS στις ηπείρους της γης με οδηγό τη φαντασία και συνεπιβάτες  εμπνευσμένες ιστορίες, χορευτικά δρώμενα και κεφάτα τραγούδια.

Όραμα μας η εύρεση του μυστικού του «ευ ζην», των αξιών που πραγματώνουν τη ζωή μας και μας χαρίζουν χαρά και ευτυχία.

Συνοδοιπόροι μας το Γυμναστήριο «Εν κινήσει» και το Λύκειο Ελληνίδων, που με τόση φροντίδα καλλιεργούν τις χορευτικές δεξιότητες των μαθητών μας. Συνδιοργανωτές  στην παράστασή μας και αρωγοί στην όλη μας προσπάθεια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φθιώτιδας.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.