Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κλιμάκια μελών της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας, πλαισιωμένα από μέλη της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. και του ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιήσουν το διήμερο Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μάρτη, περιοδείες σε βιομηχανικές μονάδες της Φθιώτιδας.

 

 Ειδικότερα, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, συνοδευόμενα από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιώργο Πέρρο και το μέλος της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, Μανώλη Καραντούσα, θα επισκεφτούν εργοστάσια και χώρους εργασίας στην περιοχή της Λοκρίδας , της Ανατολικής Φθιώτιδας και της ΒΙΠΕ Λαμίας.

 

 Σκοπός των περιοδειών είναι η ανάδειξη θεμάτων όπως η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, η συνέχιση των αντιεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών (μειώσεις, πλειστηριασμοί, κατασχέσεις) αλλά και η συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους σε κάθε τόπο δουλειάς.

 

Το πρωί της Δευτέρα 12 Μάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδεία κλιμακίων σε εργοστάσια και ιχθυοκαλλιέργειές στην περιοχή της Λοκρίδας.

 

 Στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, ενώ στις 17.30 θα διεξαχθεί σύσκεψη εργαζομένων στη Λάρυμνα.

 

 Το πρωί της Τρίτης 13 Μάρτη θα γίνει περιοδεία κλιμακίων σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς της ανατολικής Φθιώτιδας και της ΒΙΠΕ Λαμίας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.