Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Μάχη έδωσαν όλο το Σαββατοκύριακο μηχανήματα της Περιφέρειας  για να ανοίξει  ο δρόμος που οδηγεί προς την Μεγάλη Κάψη μετά τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν λόγω των βροχοπτώσεων.

Ο δρόμος έκλεισε το Σάββατο και  τόννοι λάσπης και πέτρας  βρέθηκαν στο δρόμο τα οποία παρασύρθηκαν από το βουνό με  τις βροχές .
Οι καιρικές συνθήκες της Κυριακής δεν βοήθησαν τα συνεργεία και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σήμερα .
Την ίδια ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται  μέσω Τυμφρηστού.
Εν τω μεταξύ το μένος των βροχοπτώσεων δοκίμασε για μία ακόμη φορά την Ευρυτανία .

Το ρέμα του «Κλαρωτού» που διέρχεται μέσα από το Καρπενήσι συνεχίζει να «κατεβάζει» λάσπες και πέτρες  φαινόμενο που ξεκίνησε από την Παρασκευή και συνεχίζεται .
Ο Δήμος Καρπενησίου με δέκα μηχανήματα συνεχίζει να καθαρίζει τον «Κλαρωτό» από τις λάσπες και τις φερτές ύλες και να απελευθερώνει τα σημεία απορροής για την αποφυγή προβλημάτων .
Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση των καλαισθητικών φαινομένων και των προβλημάτων που προέκυψαν από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις στον νόμο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.