Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το www.radiomemory.gr σας προσφέρει 5 μονές Προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Σοφία σε θυμάμαι".

Οι 5 πρώτοι ενδιαφερόμενοι που θα στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο τους και το τηλέφωνο τους, θα κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση για την παράσταση.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/3/2018.

«Σοφία σε θυμάμαι» της Τάνιας Χαροκόπου 

Η ταραχώδης ζωή της Σοφία Βέμπο «της δικής μας Σοφίας», μέσα από δικές της διηγήσεις και νοσταλγικές αναπολήσεις, πλήρως τεκμηριωμένες, σε κείμενα της Τάνιας Χαροκόπου και σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα, θα ζωντανέψει επί σκηνής,  σαράντα χρόνια μετά το τελευταίο της ταξίδι ....

Ερμηνεύει η  Γεωργία Ζώη

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Η Σοφία στο απόγειο της καριέρας της και στα πλαίσια μιας τελευταίας συνέντευξής της, αναπολεί την πορεία της ζωής της. Συγκινησιακά φορτισμένη, περιγράφει γεγονότα ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα, που την σημάδεψαν απλά αλλά και σημαντικά. Για πρώτη φορά στη ζωή της εξιστορεί απροσδόκητες καταστάσεις, επαναφέρει στην μνήμη της πρόσωπα, παραστάσεις, ευχάριστες στιγμές, ερωτικές συμπεριφορές και αποκαλύπτει ιστορικά γεγονότα, σε μια διήγηση βγαλμένη από την καρδιά της. Αναπολεί και χαίρεται, θυμάται και συγκινείται και με πραγματική έκφραση αγάπης για τα τραγούδια της, ερμηνεύει μοναδικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Συντελεστές

Διανομή: Γεωργία Ζώη, Ηλίας Μιχαήλ, Σπύρος Νίκας (ακορντεόν)

Κείμενο: Τάνια Χαροκόπου

Σκηνοθεσία: Μενέλαος Τζαβέλλας

Καλλιτεχνικός σχεδιασμός (σκηνικά – κοστούμια): Ανθή Πετρουλάκη

Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Δήμας

Βοηθός σκηνοθέτη: Τάνια Χαροκόπου

Φωτογραφίες – Video art: Δημήτρης Καραντινόπουλος

Η παράσταση είναι υπό την Αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιώς & Νήσων.

Περισσότερα...