Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το www.radiomemory.gr σας προσφέρει 5 προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Το όνειρο ενός γελοίου".

Οι 5 πρώτοι ενδιαφερόμενοι που θα στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο τους και το τηλέφωνο τους, θα κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/3/2018 στις 21:00.

«Το όνειρο ενός γελοίου» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Ερμηνεύει ο  Δημήτρης Βερύκιος

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ένας άνθρωπος βαθειά μελαγχολικός και απελπισμένος, που έχει χάσει το νόημα της ζωής, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Το βράδυ όμως, που είναι έτοιμος να το πράξει και βρίσκεται με το περίστροφο στο χέρι, αποκοιμιέται… Το όνειρο που βλέπει τον κάνει, όταν ξυπνάει, όχι μόνο να μην θέλει να πεθάνει αλλά να λαχταράει να ζήσει όσο γίνεται περισσότερο, αφού τού φανερώθηκε στον ύπνο του η «Αλήθεια της Ζωής» με όλες τις λεπτομέρειες! Κι αυτή την αλήθεια γυρίζει και κηρύττει παντού…

Το κείμενο της παράστασης είναι θεατρική προσαρμογή του έργου του Ντοστογιέφσκι σε μετάφραση του Άρη Αλεξάνδρου, ενός από τους σημαντικότερους μεταπολεμικούς Έλληνες συγγραφείς και μεταφραστές έργων της ρωσικής λογοτεχνίας. 

Σκηνοθεσία: Τάκης Χρυσικάκος