Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας  πραγματοποίησε ενημέρωση στα Δημοτικά Σχολεία Άρματος και Ασωπίας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Μαρτίου, από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Α.Ε με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών και των γονέων τους σε δράσεις ανακύκλωσης.

Στο Δημοτικό σχολείο Ασωπίας ακολούθησε πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), όπου τα παιδιά μέσα από το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης είχαν την δυνατότητα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας.

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει την συνεργασία με τα σχολεία της Περιφέρειας των Δήμων – Μελών του, προωθώντας τις περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.   

Στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων, την οποία διοργάνωσε ο  ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη του, βραβεύθηκαν από τους Αντιδημάρχους του Δήμου ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ Αθανασία Στιβακτή και Κων/νο Γκιώνη  μαθητές και μαθήτριες του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ  για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Η βράβευση περιλάμβανε επιπλέον ημερήσια εκδρομή των μαθητών στον ΧΥΤΑ Θήβας όπου οι μικροί μαθητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής μας, καθώς και επίσκεψη στο  Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.

Ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των  πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.