Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το www.radiomemory.gr σας προσφέρει 5 μονές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Ο Γυάλινος Κόσμος".

Οι 5 πρώτοι ενδιαφερόμενοι που θα στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο τους, θα κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση.

Η πρόσκληση αφορά την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Λίγα Λόγια για το έργο:

Ο «Γυάλινος Κόσμος» θεωρείται το πιο αυτοβιογραφικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Tennessee Williams, αφού στην ουσία περιγράφει την ίδια του την οικογένεια. Πρόκειται για ένα έργο «μνήμης» πάνω στους ακατάλυτους και τραυματικούς δεσμούς μιας οικογένειας που ζει σε μια πόλη της αμερικάνικης περιφέρειας, μέσα στην ταραγμένη περίοδο της οικονομικής κρίσης, την δεκαετία του ’30. Σκιαγραφεί τη διαχρονική ανάγκη των ανθρώπων να καταφεύγουν σε ψευδαισθήσεις, στην απομόνωση ή στην τέχνη πλάθοντας «έναν γυάλινο, εύθραυστο κόσμο» προκειμένου να αντέξουν τη σκληρή πραγματικότητα που τους συνθλίβει.

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1944 και από τότε παίζεται συνεχώς σε πολλές χώρες του κόσμου. Αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη θεατρική επιτυχία του συγγραφέα καθιερώνοντάς τον ως ένα από τους σημαντικότερους του αιώνα.