Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τέλος εποχής στη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας μετά από 5 χρόνια.

Ο Στέλιος Κανέλλος  με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μετά από 5 χρόνια στην Προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαϊου. Θέλω να ευχαριστήσω την Κεντρική Διοίκηση της Παράταξης για την διαχρονική άψογη συνεργασία. Όλους τους διατελέσαντες Προέδρους της Παράταξης, τους διατελέσαντες βουλευτές, όλα τα στελέχη ανά την επικράτεια και τους πολίτες της Φθιώτιδας για τους αγώνες που δώσαμε και θα δώσουμε. Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Παράταξη αποτελεί την σταθερή αναφορά και την αιχμή της πατρίδας. Έτοιμη για λύσεις, με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Ενωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, με γερές βάσεις και ανθεκτικές αξίες. Με το βλέμμα στο αύριο. Συνεχίζω στην πρώτη γραμμή της Παράταξης. Με γνώμονα εσάς, με πίστη και συνέπεια. Κλείνοντας, θα αναφέρω τα λόγια του Παύλου Μπακογιάννη, την διαχρονική παρότρυνσή του σε κάθε πολίτη, ιδίως στην νέα γενιά: « Κράτα λοιπόν όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή και το μυαλό σου, ανοιχτά και για τις αυριανές σκέψεις και ιδέες σου»

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, αυτή είναι η δημιουργική Ελλάδα. Η ψυχή και το μυαλό μας, η ελεύθερη σκέψη μας, η ταυτότητά μας. Η συνείδησή μας. Απέναντι σε ταμπέλες, διχασμό και λαϊκισμό. Η Νέα Δημοκρατία είστε εσείς. Είμαστε όλοι. Είναι το ένα που τα αλλάζει όλα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!»

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.