Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το www.radiomemory.gr σας προσφέρει 5 μονές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Φτυστός ο Μακαρίτης".

Οι 5 πρώτοι που θα στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο σας, θα κερδίσετε από μία μονή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση.

Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Τα χρέη του Μιχάλη Μπεζενόγλου φθάνουν στο ταβάνι αλλά δεν φταίει αυτός.  Χρωστάει λόγω… κληρονομικότητας! Στον δικαστικό κλητήρα που καταφθάνει για να του κατάσχει τα πάντα και να τον συλλάβει, ο απελπισμένος οφειλέτης υποστηρίζει ότι η κατάρα να χρωστάει και να μην πληρώνει, να κρύβεται και να λέει ψέματα στοιχειώνει το όνομα των Μπεζενόγλου.  Ξετυλίγεται έτσι η σπαρταριστή ιστορία της κατάρας του ονόματος που περνάει από γενιά σε γενιά. Από προπάππου σε παππού κι από πατέρα σε γιο. Η κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης» περνάει από την ευτυχία στη δυστυχία, από την πτώχευση στην ανάκαμψη κι από την καταστροφή στο θρίαμβο, και αγκαλιάζει τη συμπεριφορά ενός λαού που αγωνίζεται ενάντια στη μοίρα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.