Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το θέμα  για την Ιαματική Πηγή του Καλλίδρομου (Ψωρονέρια ) επαναφέρει με ερώτησή του ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας και πρώην Αντιδήμαρχος Τάκης Συλεούνης.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

«Με αφορμή τον καθαρισμό της ιαματικής πηγής θέλω να ενημερώσω ότι επιδίωξη όλων των Δημοτικών Αρχών τα τελευταία χρόνια ήταν να δοθούν οι ιαματικές πηγές στον Δήμο.

Τελικά τα καταφέραμε τον Αύγουστο του 2014 (Με κατάθεση Μελέτης της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου) να υπογραφή  Σύμβαση παραχώρησης για την πηγή καλλιδρομου (Ψωρονέρια) Με την ΕΤΑΔ για 25 χρόνια.

Έχουν περάσει 4 χρόνια και η Σημερινή Δημοτική Αρχή Του κ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ δεν έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, Διακινδυνεύοντας να ΑΚΥΡΩΘΕΙ η Σύμβαση με δικαιολογία ότι είναι ακριβή η εφαρμογή της μελέτης .

Αυτό βέβαια δεν ισχύει γιατί.

1. Πολλές εργασίες μπορούν να γίνουν με τα μηχανήματα και το προσωπικό του δήμου

2. Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης των ιαματικών πηγών από τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/16 που μπορούν να ενταχθούν και ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η κάτι αλλο ;;

Ζητάμε άμεσα την ενεργοποίηση της μελέτης γιατί είναι ένα αναπτυξιακό έργο που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας ειδικά τα τελευταία χρόνια !!!

ΣΥΛΕΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων