Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση πολιτισμού και προβληματισμού, με την προβολή της ταινίας USSAK και συζήτηση με τους δημιουργούς της.

Η εκδήλωση αυτή, είναι η πρώτη στα πλαίσια μιας νέας προσπάθειας ευρείας συνεργασίας συλλόγων και συλλογικοτήτων της περιοχής μας, για να μπορέσουμε να αλληλοϋποστηρίξουμε όλοι μαζί τις δράσεις μας, και ταυτοχρόνως πέρα από αυτές να επιχειρήσουμε να αναδείξουμε και να αντιμετωπίσουμε μαζί ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και την κοινωνία γενικότερα.

Κατόπιν κοινής απόφασης μετά από σειρά επαφών, συνδιοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση (κατά αλφαβητική σειρά) με: την ΚΟΙΝΣΕΠ Παλαιοβράχα, τον Όμιλο Φίλων του Δάσους Λαμίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Παλαιοβραχινών, την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας, την Πρωτοβουλία Κατά των Πλειστηριασμών και τους Σποροφύλακες της Λαμίας.

Προσκαλούμε από κοινού, όλους τους συμπολίτες μας με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 8:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στην οδό Λεωνίδου 9-11, στην 2η αίθουσα του 2ου ορόφου.

Αμέσως μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη κ. Κυριάκο Κατζουράκη και την σεναριογράφο και ηθοποιό κ. Κάτια Γέρου, που θα μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν τις πολύπλευρες δράσεις μας.

Περισσότερα...