Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Παραδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου, από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Λαμιέων Γιώργο Λάμπρου στην Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων του Δάσους Πόλυ Ράγκου και στη Διευθύντρια του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ευσταθία Καρανικόλα, τα κλειδιά του Άλσους στο λόφο Μιχαήλ και Γαβριήλ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υιοθεσίας αυτού του χώρου πρασίνου που βρίσκεται στον πολεοδομικό ιστό της πόλης.

O Δήμος Λαμιέων, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, είχε απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υιοθεσία χώρων πρασίνου από ιδιώτες, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα, σχολεία και ομάδες πολιτών που επιθυμούν να αναλάβουν τις εργασίες συντήρησης και καθαριότητας των χώρων αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Φίλων του Δάσους και το 16ο Δημοτικό Σχολείο υπέβαλλαν στο Δήμο μας αιτήσεις υιοθεσίας του χώρου και μετά την έγκριση των αρμόδιων Υπηρεσιών συντάχθηκε και υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου και των αναδόχων το σχετικό συμφωνητικό.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συντονισμένη παρέμβαση στο Άλσος του λόφου Μιχαήλ και Γαβριήλ από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, που φρόντισαν για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα του χώρου.