Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 

Την Κυριακή 13-5-2018 διεξήχθησαν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού και την εκλογή των συνέδρων.

Ειδικότερα, εξελέγησαν οι πιο κάτω σύνεδροι (αλφαβητικά): ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γρηγορίου, ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΖΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Δημητρίου, ΚΑΥΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Ιωάννη, ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αθανασίου, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου, ΡΟΥΜΠΙΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΣΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δρόσου, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δήμου και ΦΙΛΙΝΤΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Κωνσταντίνου.

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Φθιώτιδας ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Φωτίου και Μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας οι παρακάτω εννέα (9): ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του Ιωάννη, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΜΠΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικολάου, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ΣΟΡΟΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου, ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ του Αθανασίου, ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ανδρέα, ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Γεωργίου

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ του Γεωργίου και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Λαμίας οι παρακάτω εννέα (9): ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗ ΖΩΗ του Κωνσταντίνου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου, ΓΟΥΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παύλου, ΖΑΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΖΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Χαριλάου, ΝΤΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΞΕΦΛΟΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος και ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου.

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Στυλίδας ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Κωνσταντίνου και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Στυλίδας οι παρακάτω εννέα (9): ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Δημητρίου, ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου, ΚΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανέστη, ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου, ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Γεωργίου, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Κωνσταντίνου, ΤΡΑΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του Παναγιώτη.

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μακρακώμης ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ του Ανδρέα και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Μακρακώμης οι παρακάτω εννέα (9): ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου, ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του Νικολάου, ΠΑΠΑΣΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παναγιώτη, ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του Δημητρίου, ΤΣΙΜΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Γεωργίου, ΤΣΙΦΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου και ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ηλία.

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμφίκλειας - Ελάτειας ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΑΣ του Νικολάου και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Αμφίκλειας – Ελάτειας  οι παρακάτω έξι (6): ΒΑΪΤΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Αθανασίου, ΓΚΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ταξιάρχη, ΚΑΝΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του Ιωάννη, ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιλτιάδη, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Βασιλείου, ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου.

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου ο ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ του Ευαγγέλου και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου οι παρακάτω οκτώ (8): ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου, ΖΑΓΓΑΝΑ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου, ΖΑΡΚΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου, ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου, ΜΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου, ΠΑΠΑΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Σπυρίδωνα και ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ζήση.

Αναδείχθηκαν ως εκλεγέντες Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Δομοκού ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ του Κωνσταντίνου και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δομοκού οι παρακάτω εννέα (9): ΖΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου, ΚΑΛΤΣΟΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σίδερη, ΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σταύρου, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου, ΠΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου, ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου, ΤΣΑΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΦΡΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου.

Εξελέγη Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λοκρών η ΣΙΜΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΒΑΣΩ συζ. Μιχαήλ και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Λοκρών οι παρακάτω εννέα (αλφαβητικά): ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Φωτίου, ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου, ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του Σπυρίδωνα, ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Νικολάου, ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στεφάνου και ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου. Επίσης εκλέγεται, ως υπεράριθμο τακτικό μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Λοκρών, ο δεύτερος κατά σειρά σταυρών προτίμησης Υποψήφιος Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.