Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και μεγάλος οικοδεσπότης στο 1ο Παμφθιωτικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την ενίσχυση των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 8.30π.μ. έως 1.30μ.μ. και από τις 4.00μ.μ. ως τις 8.30μ.μ.

Στόχος του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά είναι η ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Φθιώτιδα και όλη την Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο!

Στο πλαίσιο του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος με την κινητή μονάδα του Οργανισμού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και λήψεις σιέλου για εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε ενήλικες από 18-40 ετών.

Παράλληλα την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 17.00 έως 20.30 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε ενήλικες με το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

  • Πέμπτη 17 Μαίου 2018: Από ώρα 00 μέχρι ώρα 12.30΄ θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων του Νομού Φθιώτιδας. Στις 12.35 περίπου θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών,  σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 16.30΄ μέχρι 20.00΄ θα αγωνιστούν  ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές Ακαδημίες του Νομού Φθιώτιδας. Στις 20.10΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όσα παιδιά και Ακαδημίες που αγωνίστηκαν.  
  • Παρασκευή 18 Μαίου 2018: Από ώρα 00΄ μέχρι ώρα 12.30΄ θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων του Νομού Φθιώτιδας. Στις 12.35΄ περίπου θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 16.30΄ μέχρι 20.00΄ θα αγωνιστούν  ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές Ακαδημίες του Νομού Φθιώτιδας. Στις 20.10΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όσα παιδιά και Ακαδημίες που αγωνίστηκαν.   

Παρασκευή 18 Μαίου 2018: Στις 20.30’  περίπου, θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους Οργανωτές, συνδιοργανωτές, συμμετέχοντες και χορηγούς  του τουρνουά.

Παράλληλα με τους αγώνες και τις δύο ημέρες, εντός του Δ.Α.Κ. Λαμίας, θα υπάρχουν,    φορείς, υπηρεσίες, σύλλογοι, ενώσεις, οργανισμοί, που θα παρουσιάζουν τις δράσεις και  δραστηριότητές τους, για μικρούς και μεγάλους.  

Ας είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε».

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.