Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ, σε συνεργασία  με τις υπόλοιπες Τριτοβάθμιες  Συνδικαλιστικές Οργανώσεις που συγκροτούν την « Κοινωνική Συμμαχία », αποφάσισε όπως συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους συνδικαλιστικούς φορείς του Ν. Φθιώτιδας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας .

Στις 30 Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Π. Ε. Φθιώτιδας, στην Πλατεία Αθαν. Διάκου στη Λαμία, στα πλαίσια της « Πανεθνικής Ημέρας Δράσης » ενάντια στις ασκούμενες  πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης.

Χωρίς «  λουκέτα  » και στρατιές ανέργων .

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες – Εμπόρους και Βιοτέχνες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μαζί με όλη την Κοινωνία του Ν. Φθιώτιδας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας – να διεκδικήσουμε  δυναμικά , εναλλακτικές πολιτικές και μέτρα εξόδου από την κοινωνικοοικονομική κρίση που  όλοι βιώνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στόχος μας είναι η Ελλάδα που δουλεύει – παράγει – δημιουργεί και πετυχαίνει.

Συμμετέχουμε στην « Πανεθνική ημέρα Δράσης »

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ.

Δεν πρέπει να λείψει κανένας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.