Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 

HALKIAS Efthimios - MAHAERAS Leonidas
«Είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε ένα όνειρο μας έγινε πραγματικότητα καθώς οδηγήσαμε ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών R5.»

EL NAK JR - VINGOS Andreas
«Ήταν ίσως ο πιο συναισθηματικά έντονος αγώνας της καριέρας μου. Είμαι παρά πολύ χαρούμενος, πολλά μπράβο σε όλα τα πληρώματα που τερμάτισαν αλλά και στην οργάνωση για τον αγώνα. Και πάλι συγχαρητήρια.»

KEXAGIAS Georgios - BASIOUKAS Ioannis
«Το αυτοκίνητο δούλεψε άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την προετοιμασία του αυτοκινήτου που δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα σε όλο τον αγώνα. Οι διάφορες ήταν μεγάλες από χτες, όποτε δεν χρειάστηκε να πιέσουμε. Κινηθήκαμε αρκετά γρήγορα αλλά δεν ρίσκαραμε για κάποια έξοδο. Ο αγώνας ήταν οργανωτικά παρά πολύ καλός. Οι Ειδικές του Σαββάτου ήταν λίγο πιο σκληρές και έπρεπε να φυλάξουμε το αυτοκίνητο, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στα βουνά και μας δίνει δύναμη να συνεχισουμε.»

BADOUNAS Ioannis - SOUKOULIS Konstantinos
«Ένας πολύ δύσκολος αγώνας είχαμε χρόνια να τρέξουμε τόσο μεγάλο αγώνα και κουραστήκαμε αρκετά. Είχαμε συγκεκριμένη τακτική, μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς για το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που κατάφερε να διορθώσει το μηχανικό πρόβλημα που είχαμε με το transfer το πρωί. Φυλαχτήκαμε για να κερδίσουμε την τελευταία Ειδική αλλά δεν τα καταφέραμε για ένα δευτερολεπτο.»

ROUSTEMIS Panagiotis - KAPELLAS George
«Είναι τιμή μου συμμετείχα μόλις στα 20 μου χρόνια στον εθνικό μας αγώνα, είναι συγκινητική στιγμή να τερματίζεις τον συγκεκριμένο αγώνα και σε καλή θέση στην βαθμολογία. Ο αγώνας είχε διαφορετικά ειδική τερέν και μας άρεσε παρά πολύ.»

ALYGIZAKIS Eleftherios – BARDAKIS Spyros
«Ο στόχος μας ήταν να τερματίσουμε. Δυστυχώς το πρόβλημα μας στην πρώτη μέρα δεν μας επέτρεψε να πρωταγωνιστήσουμε αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Το κυριότερο ήταν ότι ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα και προσθέσαμε άλλο ένα Ραλλυ Ακρόπολις στη ‘φαρέτρα’ μας.»

LEFKADITIS Savas - KONTOS Konstantinos
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, ένας αγώνας αντάξιος του ονόματος του, μεγάλος και αρκετά σκληρός. Εμείς ακολουθήσαμε σταθερό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, κινηθήκαμε όπου έπρεπε γρήγορα και αντίστοιχα φυλάξαμε το αυτοκίνητο εκεί που χρειαζόταν. Ειμαστε πολυ χαρούμενοι.»

BOZIONELOS Ioannis - PANARITIS Evangelos
«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας είχαμε συναγωνισμό, εμείς πήγαμε πολύ καλά, το αυτοκίνητο μας άντεξε και ανυπομονούμε για το επόμενο.»

ANTONIOU Konstantinos - TSALMANTZAS Vassilis
«Τερματίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Είναι ευχάριστο για εμάς κινηθήκαμε σε ρυθμό που μας άρεσε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σκεφτόμασταν μόνο τον τερματισμό, μιας και εμείς καταγόμαστε και από την τοπική περιοχή. Προσφέραμε θέαμα και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν οι θεατές. Συνεχίζουμε κανονικά το πρωτάθλημα. Ο αγώνας ήταν καλός, είχαμε κάποιες εγκαταλείψεις αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.»

PAPAGEORGIOU Andreas - PAPAGEORGIOU Georgios
«Παρά πολύ όμορφο συναίσθημα. Τερματίσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Στόχος μας ήταν εξ αρχής η διασκέδαση. Όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός - το μόνο θέμα ήταν η σκληρότητα κάποιων ειδικών διαδρομών και η απόσταση των απλών διαδρομών.»

TSELIKOS Dimitrios - KOULIS Thodoris
«Τα καταφέραμε για τέταρτη φορά να τερματίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά αυτή τη φορά είναι πιο γλυκό για εμάς. Δυσκολος ο αγώνας σε γενικές γραμμές, θύμισε κάτι από τα παλιά Ράλλυ Ακρόπολις. Για εμάς ήταν πρώτη φορά που κάναμε έναν τόσο μεγάλο αγώνα.»

KAFANTARIS Elias - KENNOS Sotiris
«Δύσκολος αγώνας για εμάς την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου. Βελτιώθηκε το απόγευμα και μετά, αλλά το όνειρο μας βγήκε αληθινό και είμαστε στον τερματισμό.»

ARMA - ARMAKI
«Κερδίσαμε στην κατηγορία μας - είναι μεγάλη χαρά το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις. Είχε μια αύρα από τα παλιά και δη του WRC, πολύ σκληρός, μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Η ομάδα μου δούλεψε καταπληκτικά, το ίδιο και ο συνοδηγός μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα, ευχόμαστε να είμαστε καλά να επαναλάβουμε τον αγώνα και του χρόνου.»

NOMIKOS Mihalis-KOURIS Georgios
«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα - τερματίσαμε στη δεύτερη θέση αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο μιας και η διαφορά μας ήταν πολύ μεγάλη - αλλά το παλέψαμε. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και να πείσω τον συνοδηγό μου να συνεχίσουμε και σε άλλους αγώνες.»

TZANAVARIS Antonios - PAPADAKIS Emmanouil
«Καταφέραμε να τερματίσουμε τον αγώνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διασκεδάσαμε τον αγώνα και προσπαθήσαμε να κινηθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.»

MANDANIS Georgios – STERGIOU Ploutarhos
«Μια πολύ μεγάλη εμπειρία για εμάς - δεν κυνηγήσαμε τον αγώνα αλλά καταφέραμε και τερματίσαμε, που ήταν και ο στόχος μας. Περάσαμε πολύ καλά, ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος, μας καταπόνησε και εμάς και το αυτοκίνητο, αλλά είμαστε εδώ και είναι το κυριότερο. Του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο καλά προετοιμασμένοι.»

THEOCHAROPOULOS Stefanos - KOTSALIS Georgios
«Πάντα ένας τερματισμός στο Ράλλυ Ακρόπολις είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Σήμερα για εμάς η ημέρα ήταν απίστευτα καλή - έχω την εντύπωση ότι είναι η καλύτερη μας εμφάνιση. Εκπληκτικός τερματισμός, εκπληκτικός αγώνας, περάσαμε πολύ ωραία, το ευχαριστηθήκαμε.»

ARMYRIOTIS Panagiotis - Makarios Apostolos
«Κουραστήκαμε αρκετά διότι αντιμετωπίσαμε μηχανική βλάβη χτες και έπρεπε να επισκευάσουμε το αυτοκίνητο, όποτε δουλέψαμε όλο το βράδυ. Τη σημερινή ημέρα κινηθήκαμε πολύ γρήγορα, αλλά είχαμε στο δεύτερο σκέλος μηχανικό πρόβλημα με δύο κομμένες βάσεις και σασμάν. Το δέσαμε και συνεχίσαμε για τον τερματισμό - το να τερματίζεις είναι κάτι το μοναδικό.»

GLANTZIS Petros - TSIVOS Aris
«Οι κόποι μας άξιζαν. Έχουμε μεγάλη χαρά, ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα και ελπίζουμε να είμαστε εδώ και του χρόνου. Είχε αρκετό κόσμο στις Ειδικές. και ήταν κάτι που μας εξέπληξε. Και οι συμμετοχές ήταν αξιόλογες.»

PAPADIMITRIOU Dimitrios - PAVLOU Georgios
«Χτες είχαμε μηχανικό πρόβλημα από αστοχία υλικού. Καταφέραμε να το φτιάξουμε σήμερα, είχαμε στην τελευταία ειδική ένα λάστιχο αλλά έτσι είναι το Ράλλυ Ακρόπολις - είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ.»

KASSIDOPOULOS Giorgos - ANGELIS Elias
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Στόχος μας ήταν να ανεβάσουμε το αυτοκίνητο μας στην ράμπα του τερματισμού και το καταφέραμε. Ο αγώνας ήταν αρκετά σκληρός για την κατηγορία των Ιστορικών αυτοκινήτων, αλλά αυτός είναι και ο χαρακτήρας του Ράλλυ Ακρόπολις. Είμαστε χαρούμενοι.»

GEORGAKOPOULOS Konstantinos - KONTOS Nikolaos
«Πρώτος αγώνας για μένα σ’ αυτό το τερέν μετά την μετάβαση μου από την άσφαλτο στο χώμα - και ποσό μάλλον σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ την ομάδα μου. Νομίζω ότι έχουμε πάει αρκετά καλά για πρώτο αγώνα σε γενικές γραμμές. Ευχαριστώ και τον κόσμο που βρέθηκε στις διαδρομές.»

PARAPERAS Nikolaos - TSINGOPOULOS Dimitrios
«Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος. Η αναμονή στον Ιππόδρομο μας κούρασε την Παρασκευή, το Σάββατο είχαμε μια ατυχία, αλλά καταφέραμε να διορθώσουμε την βλάβη. Τρέξαμε σήμερα και κερδίσαμε όλες τις Ειδικές Διαδρομές, είμαστε χαρούμενοι.

KALTSOUNIS Haris – PAPAGEORGIOU Athanasios
«Τεσσαρακοστό τέταρτο Ράλλυ Ακρόπολις για εμάς. Ο αγώνας ήταν όμορφος, αρκετά σκληρός όπως είναι ο χαρακτήρας του, αλλά θα πρέπει να λυθούν κάποια προβλήματα οργανωτικά για να γίνει ο αγώνας ακόμη καλύτερος.»

ANTONOPOULOS Pantelis - KALLITSI Maira
«Φέτος χαρήκαμε τον αγώνα περισσότερο από πέρυσι, που είχαμε εγκαταλείψει. Το όνομα του Ράλλυ Ακρόπολις αντέχει στο χρόνο και το να τερματίζεις σου δίνει μια ικανοποίηση και χαρά. Ο αγώνας ήταν αρκετά σκληρός - εμείς κάναμε χρήση του super rally, προτιμήσαμε τις πιο βατές Ειδικές για το αυτοκίνητο, αλλά και για εμάς, και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με επιτυχία.»