Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

«Η σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέας-Λιανοκλαδίου παραμένει ανενεργή εδώ και 4 μήνες.

Μια γραμμή που εξυπηρετεί 3 σταθμούς, την Αμφίκλεια, την Λιλαία και τον Μπράλο και δεκάδες χωριά και πόλεις, μέχρι και την εκ πρώτης όψεως μακρινή Άμφισσα, βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου.

Η λεωφορειακή συγκοινωνία που εξασφαλίστηκε είναι μια πολύ προσωρινή λύση η οποία δεν δελεάζει τους κατοίκους, οι οποίοι γαλουχήθηκαν και μεγάλωσαν με το τραίνο και την σιγουριά, ασφάλεια και οικονομία που προσφέρει μόνο ο σιδηρόδρομος.

Ο Χειμώνας στην περιοχή είναι βαρύς και οι μετακίνηση μέσω των δρόμων ακόμη δυσκολότερη. Πέρα από αυτό, η γραμμή αποτελεί μια μοναδικού κάλλους διαδρομή, με τεράστια ιστορία και σημασία για το ελληνικό κράτος και τους κατοίκους του.

Έτσι, με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σ.Σ. Μπράλου (οικισμός Σταθμός Μπράλου) για την σιδηροδρομική σύνδεση και επαναλειτουργία μέχρι την Τιθορέα και την νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:30 καλούνται όλοι να παρευρεθούν στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι ίδιοι οι πολίτες για το μέσο μεταφοράς που αγάπησαν και έζησαν παρέα του για πάνω από 100 χρόνια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ: 19.30 ΣΤΟΝ Σ.Σ. ΜΠΡΑΛΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! «