Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Διήμερες Εκδηλώσεις διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιουνίου στην Παύλιανη η Οργάνωση περιοχής Αν. Στερεάς –Εύβοιας της ΚΝΕ .

Στις Εκδηλώσεις θα δώσει το παρόν και θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας .

« Η Οργάνωση Περιοχής Αν. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει διήμερη επίσκεψη στα χωριά της Ρούμελης, στις 15 - 17 Ιούνη στο χωριό Παύλιανη, όπου «το καταπράσινο, ήμερο, πανέμορφο τοπίο ξεγελάει. Σε αυτά τα μέρη, στις βουνοπλαγιές και τις κορφές τους, γράφτηκαν μερικές απ' τις πιο ηρωικές σελίδες του αγώνα του λαού μας για λαϊκή κυριαρχία. Στα βουνά αυτά, κάθε μονοπάτι είναι και μια ιστορία. Πίσω από κάθε δέντρο κι ένας αντάρτης. Στα ριζά του κάθε λόφου και μια μάχη».

Στο πλαίσιο του Ιστορικού Διημέρου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση το Σάββατο 16 Ιούνη στις 20.00, στην πλατεία της Παύλιανης.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

Σάββατο 16 Ιούνη
•10.30 π.μ. Παρουσίαση της επιχείρησης και της σημασίας της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου.
•1 μ.μ. Επίσκεψη στο μνημείο για τη μάχη του ΕΛΑΣ στην Παύλιανη.
•8 μ.μ. Εκδήλωση στην πλατεία της Παύλιανης με: Μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα για τη δράση του ΔΣΕ στην περιοχή, χαιρετισμό από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ομιλία από τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ, και λαϊκό παραδοσιακό γλέντι.

Κυριακή 17 Ιούνη
•9.30 π.μ. Επίσκεψη στο μνημείο για τη μάχη του ΕΛΑΣ στην Καλοσκοπή.
•10 π.μ. Πεζοπορία στα περάσματα του ΔΣΕ.
•3 μ.μ. Επίσκεψη στο χωριό της Παύλιανης.