Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

pel

Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Στέργιο Πιτσιόρλα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης παρόντων των Βουλευτών Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Απόστολου Καραναστάση και Γιάννη Σαρακιώτη, καθώς και του Προέδρου της Π.Ε.Λ. Λεωνίδα Κωστόπουλου και του Γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βαγγέλη Σακελλάρη, με θέμα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Οι παριστάμενοι, αφού κατέθεσαν τις απόψεις τους και την ανησυχία τους για την πορεία της Π.Ε.Λ., άκουσαν με ικανοποίηση από πλευράς του κ. Πιτσιόρλα ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί η πρόταση αναδιάρθρωσης του θεσμού στη βάση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, ο Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει τη δημιουργία ενός «Φορέα Διαχείρισης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, στον οποίο θα συμμετέχουν οι δυναμικοί Φορείς της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οικονομικές και επαγγελματικές ενώσεις».

Το εν λόγω μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας θα αποτελέσει μία πραγματική στροφή όσον αφορά τη λογική, η οποία διέπει έως τώρα την Π.Ε.Λ., καθώς δε θα εστιάζει στην ετήσια διοργάνωση της Έκθεσης, αλλά θα παρουσιάζει μία διαρκή δραστηριότητα.

Μάλιστα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο κ. Πιτσιόρλας θα βρεθεί στην πόλη της Λαμίας, προκειμένου να παρουσιάσει την πρόταση για το νέο φορέα.