Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

astinomia

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί στη Λαμία, κατηγορούμενοι για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από λατομεία της περιοχής.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετά από που άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

 Επιπλέον συνελήφθη ιδιοκτήτης εταιρείας εκμετάλλευσης μετάλλων, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συνελήφθησαν, χθες (19-06-2018) το βράδυ στης Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 41, 35, 30 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι συλληφθέντες, κινούμενοι με δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέβησαν σε λατομεία της περιοχής που εκμεταλλεύεται εταιρεία και ακολούθως προέβησαν, από κοινού, στην αφαίρεση διαφόρων μεταλλικών αντικειμένων.

Μετά από άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τα ανωτέρω οχήματα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτά συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη επίσης ιδιοκτήτης εταιρείας εκμετάλλευσης μετάλλων, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς εντός της εταιρείας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ορισμένα από τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.