Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

klopes

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (9) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις (28.000) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των κατηγορουμένων, είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά εννέα (9) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. 

Έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 29 και 26 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, το χρονικό διάστημα από 21-03 έως και 10-04-2018, ενέχονται σε τουλάχιστον εννέα (9) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, στις περιοχές Μεξιάτες, Νέο Κρίκελλο, Φραντζή, Βαρδάτες και Δαμάστα Φθιώτιδας.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (28.000) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος, είχε συλληφθεί την 24-04-2018 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας και είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.