Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

dimos staikouras

Συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου αλλά και για τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είχαν σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με το Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα ζητήματα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Φθιώτιδας και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν:

  • Την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις Δομές Έρευνας και Καινοτομίας, όπως αυτές είχαν δρομολογηθεί το 2014, και ακυρώθηκαν με τους πειραματισμούς και τη διαφαινόμενη «κοπτοραπτική» της Κυβέρνησης.
  • Τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με την ενίσχυση μεταξύ άλλων του προσωπικού και του εξοπλισμού, στο πλαίσιο του οργανογράμματος του 2014 και των πόρων που τότε είχαν εξασφαλισθεί.
  • Τη λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με την ματαίωση, για 2η συνεχόμενη χρονιά κατά την προγραμματισμένη ετήσια περίοδο, της οργάνωσής της, εξαιτίας κυβερνητικών ολιγωριών και παλινωδιών στην αξιοποίηση του πλαισίου που κατά το παρελθόν είχε θεσμοθετηθεί.
  • Την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των ιαματικών πηγών.
  • Την αυξημένη παραβατικότητα στο Δήμο.

Ο κ. Σταϊκούρας ολοκληρώνοντας τη νέα συστηματικότερη προσέγγιση συνεργασίας με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, δεσμεύθηκε ότι θα εργαστεί προς την κατεύθυνση προώθησης της επίλυσης των ζητημάτων.