Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με κοινή γραμμή και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν , την λειτουργία και την διοίκηση  της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας εμφανίστηκαν οι φορείς της Φθιώτιδας που μετείχαν σε κοινή συνάντηση μετά από πρόσκληση του περιφερειάρχη Στερεάς .

Οι φορείς που συμμετείχαν αποφάσισαν να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας Αναπτυξιακής Εταιρείας που θα συγκροτήσουν όλοι οι φορείς συμβάλλοντας και οικονομικά για να αναλάβουν την ΠΕΛ με στόχο την λειτουργία καθόλη την διάρκεια του χρόνου .

Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων :

<<....Με διευρυμένο σχήμα και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων του τόπου, απαιτούμε και εργαζόμαστε για μια ανανεωμένη και πλήρως αποδοτική Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Έκθεση ζωντανή και ενεργή όλο το χρόνο σε ένα από τα πιο κομβικά περιφερειακά κέντρα της χώρας, τη Λαμία, που θα αποτελέσει ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο για την πόλη και ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα.....>>

O Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης  τόνισε :

Εβδομάδα που αρχίζει με συνάντηση όλων των θεσμικών φορέων για ένα αίτημα όλων των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας. Να μας παραχωρηθεί η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η λογική ότι όλα πρέπει να αποφασίζονται στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος, είναι ξεπερασμένη και αναχρονιστική. Είμαστε όλοι μια γροθιά και έχουμε συγκεκριμένη πρόταση για αποκέντρωση στην πράξη.

Περισσότερα...