Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ.,η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας με σημαντικότερο θέμα το σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών για τη διεκδίκηση ιδρυσης του Δελφικού Πανεπιστημίου .

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα του Δήμου Χαλκιδέων (Φαρμακίδου 15, Χαλκίδα) με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Σχεδιασμός επόμενων ενεργειών για τη διεκδίκηση ίδρυση του Δελφικού Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Ενημέρωση σχετικά με την πορεία λειτουργίας και ενεργοποίησης του δικτύου Paraction.

Συζήτηση περί αναγκαιότητας ίδρυσης Φορέα Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών (ΦΔΠΠ) Βοιωτίας με έδρα τη Θήβα, έπειτα από αίτημα του Δήμου Θηβαίων.

Ορισμός εκπροσώπου στην Τριμελή Επιτροπή Οικονομικής Αδυναμίας (ΟΓΑ), που προβλέπεται από την παρ. 6 του άρθρου 14 του Ν. 2458/97 (Π.Ε. Βοιωτίας).

Γνωμοδότηση για τα θερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Α.Ε. Φωκίδας.

Ορισμός μελών για συγκρότηση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4449/2017(ΦΕΚ171/Α΄ /13-11-2017).

Ορισμός εκπροσώπων επιτροπών καθορισμού λατομικών περιοχών, σύμφωνα με τον Ν. 4512/17-1-18 (ΦΕΚ 5/τ.Α/18).

Ανακοινώσεις.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.