Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

COMM ATTACHMENT F28181

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας παρουσιάζει στις επιχειρήσεις τον ανανεωμένο διαδικτυακό κόμβο, ο οποίος αποτελεί μια διαδραστική πλατφόρμα ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής & εκπαίδευσης των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του, γίνεται ανταγωνιστικό και προσπαθεί να παρέχει σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, ώστε οι επιχειρήσεις - μέλη του να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους με τη χρήση νέων τεχνολογιών. 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στα πλαίσια της προσπάθειας του τόσο για την βελτίωση όσο και τον εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών του, καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην συμπλήρωση ερωτηματολογίου ώστε να ενημερώνονται άμεσα.

Για να είναι η επικοινωνία μεταξύ Επιχειρήσεων και Επιμελητηρίου πιο αποτελεσματική, καλούνται όλοι οι επαγγελματίες να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8f_HJzLxPuhJ0PbbOw3Kd4oKY0xp_HEoTx9H1de9mpM4tlw/viewform

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.