Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

foto ggdt

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Στερεά Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 19 Ιουλίου θα επισκεφθεί το νομό Φθιώτιδας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων, Νίκου Σταυρογιάννη, στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Σεβασμιώτατο κ.κ. Νικόλαο. Ακολούθως θα μεταβεί στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και κατόπιν θα επισκεφθεί το γραφείο του Περιφερειαρχή Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τον Νομό Ευρυτανίας.

Την Παρασκευή θα επισκεφθεί διαδοχικά τους νομούς Φωκίδας και Βοιωτίας και το Σάββατο, το νομό Εύβοιας.

Σε όλη τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο κ. Γενικός θα συνοδεύεται από τους Προϊσταμένους των Κλάδων Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστρατήγους Ανδρέα Δασκαλάκη και Παναγιώτη Ντζιοβάρα, αντίστοιχα.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.