Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

photo odhgies diavoulefsi

Μετά την ενημερωτική συνάντηση επί της διαβούλευσης για την προετοιμασία της πρότασης για την «Ολοκληρωμένη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» (ΟΣΒΑΑ) του Δήμου Λαμιέων και του Σχεδίου Δράσης «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ), που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της οδού Αινιάνων, έχει δρομολογηθεί η «ανοιχτή» διαβούλευση, κατ’αρχήν με τους Κοινωνικούς και Επαγγελματικούς Φορείς που δήλωσαν συμμετοχή.

Για την οριστικοποίηση της Αναπτυξιακής Στρατηγικής της πόλης στο πλαίσιο της ΟΧΕ, και προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων φορέων, ζητείται η συμπλήρωση και η ηλεκτρονική υποβολή του σχετικού «Εντύπου Διαβούλευσης» στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.lamia.gr .

Η συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή του «Εντύπου Διαβούλευσης» από τους Κοινωνικούς και Επαγγελματικούς Φορείς της πόλης μαςθα γίνει μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2018.

Το ειδικό «Έντυπο Διαβούλευσης» που θα αφορά τους Πολίτες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων www.lamia.gr από τις 20 Αυγούστου, ενώ η συμπλήρωση και η ηλεκτρονική υποβολή του θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Αυγούστου 2018 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018.