Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

hercules

O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon) ,ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, με σταθερά ανοδική πορεία, διοργανώνεται από τον σύλλογο Τραχίνα , για 12η συνεχή χρονιά.

Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές, που τιμούν με την παρουσία τους , το πανέμορφο Βουνό της Οίτης.

Ο Μαραθώνιος αποτελεί αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Skyrunning ( http://www.skyrunner.gr/index.php/el/), στο οποίο, συμμετέχουν 8 αγώνες  Ορεινού τρεξίματος , υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων αγωνιστικών χαρακτηριστικών.

Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την Οίτη, εκτός του μαραθωνίου διεξάγονται για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές: Ο Ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία «Μονοπάτι Φαρμακίδων» (Farmakides Trail) 6,5χλμ. Επίσης για τα παιδιά των τάξεων του δημοτικού διεξάγεται αγώνας 1000μ. με την ονομασία «Λαγοπόδαρος» την παραμονή των αγώνων.

Προσκαλούμε όλους τους δρομείς ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης.

Ραντεβού στις 15 & 16 του Σεπτέμβρη στην Υπάτη Φθιώτιδας.

http://herculesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/mountain.oiti/

https://www.facebook.com/groups/235755276473840/