Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

lamia nosokomeio

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και καλωσορίζει 2 σημαντικές προσλήψεις μόνιμων Ιατρών στο Γ.Ν Λαμίας.

Τον Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Α’ κ. Καλτσά Σεραφείμ, με την πρόσληψη του οποίου επιλύεται το πρόβλημα λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος του Γ.Ν Λαμίας ενώ ως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα 1 πρόσληψη για δεύτερο Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Β’ για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών, με αποτέλεσμα να μπορεί το νοσοκομείο σταδιακά να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ευπαθή ομάδα των Ογκολογικών περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, τον Ψυχίατρο Επιμελητή Β΄ κ. Γκλέτσο Απόστολο, με την παρουσία του οποίου δίνεται έμφαση στον υπολειτουργούντα τομέα της Ψυχικής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή, με την σταδιακή ανάπτυξη της ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην διαλειτουργικότητα με άλλους Φορείς προς την κατεύθυνση της επίλυσης Κοινωνικών Προβλημάτων ενώ έως και το τέλος του έτους αναμένονται και άλλες 2 μόνιμες προσλήψεις Ψυχιάτρων Επιμελητών Β’, οι οποίες έχουν προκηρυχθεί με στόχο την πλήρη ανάπτυξη του ευαίσθητου τομέα της Ψυχικής Υγείας στον Νομό.

Παράλληλα, η προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού που έχει προγραμματιστεί, αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της ποιοτικής και έγκαιρης διάγνωσης.

Συνεχίζουν, με σωστό Προγραμματισμό προσφέροντας τα μέγιστα στην κατεύθυνση παροχής Άρτιων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του Νομού μας και των όμορων Νομών, με γνώμονα οι υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείο Λαμίας να είναι ποιοτικές και εξατομικευμένες στον πολίτη.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.