Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

1 18

Ο Δήμος Λαμιέων, η Τοπική Κοινότητα Υπάτης και ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «Οι Αινιάνες» διοργανώνουν το Φεστιβάλ Πολιτισμού "ΥΠΑΤΗ 2018".

Με επιτυχία εξελίσσεται το Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2018» που διιοργανώνει ο Εκπολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» από τις 8 έως τις 26 Αυγούστου 2018 στην Υπάτη.

Το Φεστιβάλ «ΥΠΑΤΗ 2018» ολοκληρώνεται με τις εκδηλώσεις για την Πανσέληνο του Αυγούστου:  το Σάββατο 25/8/2018 στις 19:00, θα λάβουν χώρα τα  «ΑστροπερΥΠΑΤΗματα - ψάχνοντας τους πλανήτες στον αυγουστιάτικο ουρανό της Υπάτης  και όχι μόνο... » στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο Υπάτης.

Την Κυριακή 26/8/2018 στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί Μουσική βραδιά με έντεχνο τραγούδι στον Αύλειο Χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Φθιώτιδας, στα πλαίσια του επιτυχημένου θεσμού του  Υπουργείου Πολιτισμού.

Το Αυγουστιάτικο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ» μετρά πλέον των 40 χρόνων συνεχούς παρουσίας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι όχι μόνο της Υπάτης αλλά και της Φθιώτιδας.

Αποτελεί ένα μοναδικό Φεστιβάλ - Θεσμό, αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών του Συλλόγου μας για να κρατήσει ζωντανή τη παράδοση, το πολιτισμό, προσπαθώντας να διατηρήσει τον πήχη της ποιότητας των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής ψηλά, παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, σε πείσμα των εποχών που προστάζουν άλλες μορφές διασκέδασης και επιμόρφωσης.

Ο Σύλλογος «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» αποδεικνύει πως μέσω του πραγματικού εθελοντισμού, της δημιουργικότητας και της αγάπης για τον τόπο μας μπορούμε συλλογικά να καταφέρουμε να φτάσουμε πολύ πιο μακριά … ακόμα πιο ψηλά.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης και με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας «Ηρακλής», καθώς και των εθελοντών-μελών του Συλλόγου «ΟI AINIANEΣ».                                                                                                                                                                                      

ΥΠΑΤΗ 2018 ΤΕΛΙΚΗ


To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.