Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

1 18

Ο Δήμος Λαμιέων, η Τοπική Κοινότητα Υπάτης και ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «Οι Αινιάνες» διοργανώνουν το Φεστιβάλ Πολιτισμού "ΥΠΑΤΗ 2018".

Με επιτυχία εξελίσσεται το Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2018» που διιοργανώνει ο Εκπολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» από τις 8 έως τις 26 Αυγούστου 2018 στην Υπάτη.

Το Φεστιβάλ «ΥΠΑΤΗ 2018» ολοκληρώνεται με τις εκδηλώσεις για την Πανσέληνο του Αυγούστου την Κυριακή 26/8/2018 στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί Μουσική βραδιά με έντεχνο τραγούδι στον Αύλειο Χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Φθιώτιδας, στα πλαίσια του επιτυχημένου θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Σύλλογος «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» αποδεικνύει πως μέσω του πραγματικού εθελοντισμού, της δημιουργικότητας και της αγάπης για τον τόπο μας μπορούμε συλλογικά να καταφέρουμε να φτάσουμε πολύ πιο μακριά … ακόμα πιο ψηλά.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης και με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας «Ηρακλής», καθώς και των εθελοντών-μελών του Συλλόγου «ΟI AINIANEΣ».                                                                                                                                                                                     

ΥΠΑΤΗ 2018 ΤΕΛΙΚΗ


To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.