Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ σας ενημερώνει για την διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε αν επιθυμείτε να γιορτάσετε μαζί μας την "Πρωτομαγιά στην ποταμιά" Σπερχειό ποταμό.


Κατευθυνόμενοι από Λαμία προς Λιανοκλάδι ο πιο σύντομος δρόμος είναι,  με προσοχή να στρίψετε αριστερά στον κάθετο αγροτικό δρόμο λίγο πριν το γήπεδο Λιανοκλαδίου.

Συνεχίζετε ευθεία για ένα περίπου χιλιόμετρο και στα δεξιά σας συναντάτε έναν υπέροχο Πολιτιστικό χώρο, που έχουν διαμορφώσει οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Λιανοκλαδίου. 

Εδώ και τέσσερα χρόνια πάντα  με γνώμονα την περιβαλλοντική προστασία, πραγματοποιούνται υψηλού επιπέδου πολιτιστικές, αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.


Έτσι και φέτος όποιος επιθυμεί, 5 λεπτά από την Λαμία,  μπορεί με την παρέα του να επισκεφτεί τον χώρο, να απολαύσει παγωμένες μπύρες,αναψυκτικά


να παίξει  Δωρεάν River Tennis, και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του DJ SOTOS  την ημέρα της Πρωτομαγιάς..!


Summer Sports & Music nights by the river..!

Πληροφορίες:
Νίκος Στεφανής.
Τηλ: 6972360724

 

ΠΗΓΗ : lianokladinews

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.