Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

laiko frodistirio

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, με στόχο τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών, συνεχίζει για 2η χρονιά τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα διδακτικής ενίσχυσης.

Το Λαϊκό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού.

Στόχος των μαθημάτων αλληλεγγύης δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε το δημόσιο σχολείο. Αντίθετα, το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και τα Σωματεία μέλη του παλεύουν για πραγματικά δωρεάν δημόσιο σχολείο, που να μορφώνει ολόπλευρα και να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα. Τα μαθήματα αλληλεγγύης έχουν στόχο να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Να μη λυγίσουν στις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Η συμμετοχή για τους μαθητές δεν έχει κανέναν όρο και προϋπόθεση. Ο μόνος περιορισμός είναι η επάρκεια σε εθελοντές εκπαιδευτικούς. Κάθε χρόνο οι ανάγκες αυξάνουν! Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει, αποτελεί αληθινό παράδειγμα παιδαγωγού, είναι δείγμα πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από την αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων διαχρονικά.

Καλούμε τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να κρατήσουν το χέρι   της αγωνιστικής αλληλεγγύης που απλώνεται στην πόλη μας με τις δραστηριότητες των εργατικών ταξικών σωματείων. Μαζί έχουμε τη δύναμη να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση που μας στερεί τη ζωή και τη μόρφωση.

Κανένας μόνος του, κανένας ανοργάνωτος.

Συνεχίζουμε και φέτος για 2η συνεχή χρονιά τα δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης. Με μεράκι και περηφάνια, στηρίζουμε τα παιδιά των εργατικών - λαϊκών οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο Λαϊκό Φροντιστήριο στα τηλέφωνα: 6986108669 – 6949723217 - 6973456959 και στο Γραφείου του Εργατικού Κέντρου Λαμίας  που βρίσκεται στην Πλατεία Διάκου 1ος όροφος γραφείο 7 και από ώρα 18.00 έως 21.00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή.