Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

120

Οι μνήμες και οι εικόνες της Μικράς Ασίας ταξιδεύουν μέχρι την πόλη μας στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων και η Ένωση Μικρασιατών Λαμίας με θέμα «Μνήμη Μικράς Ασίας: Λήθη, Διεκδίκηση, Καθήκον».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης.  Για τη δραστηριότητά του στο ζήτημα της ανάδειξης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, αλλά και των Αρμενίων και των Ασσυρίων καθώς και άλλων θεμάτων του Ελληνισμού, έχει τιμηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

Επιπλέον, έχει τιμηθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας για την μακροχρόνια και ανιδιοτελή του συμπαράσταση  στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Τα κείμενά του έχουν μεταφρασθεί στην αρμενική, αγγλική, γαλλική, ιταλική, ισπανική, ρωσική, τουρκική, ρουμανική και αλβανική γλώσσα, ενώ έχει μεταφράσει στην ελληνική γλώσσα, βιβλία για τη Γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με τα χορευτικά τους τμήματα το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και η Ένωση Μικρασιατών Λαμίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.