Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

tileorasi

Για 1η φορά στην 30ετή διαδρομή της, η Περιφερειακή Τηλεόραση της χώρας συζητά δημόσια για το παρελθόν και κυρίως για το παρόν και το μέλλον της, σε μια πολύ σημαντική Ημερίδα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στη Λαμία, στο Ξενοδοχείο «Σαμαράς», Αθ. Διάκου 18.

Η Ημερίδα έχει τίτλο «Η Περιφερειακή Τηλεόραση χθες, σήμερα, αύριο. Ιστορική διαδρομή, προβλήματα και λύσεις» και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας – ΕΕΤΕΠ.

Στην Ημερίδα θα γίνει αναφορά στην ιστορική διαδρομή του κλάδου και θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η περιφερειακή τηλεόραση της χώρας.

Έχουν προσκληθεί όλοι οι Περιφερειακοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί της χώρας καθώς επίσης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, τα πολιτικά κόμματα, οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές ΕΣΡ και ΕΕΤΤ, εκπρόσωποι της διαφημιστικής αγοράς, η DIGEA, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης κλπ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο ρόλος της Περιφερειακής Τηλεόρασης στην περιφερειακή ανάπτυξη, η ιστορική διαδρομή της, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα και οι λύσεις που προτείνονται, η διαδικασία αδειοδότησης σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες του κλάδου καθώς και ο νέος Χάρτης Συχνοτήτων και τα τεχνικά προβλήματα εκπομπής των Περιφερειακών Καναλιών.

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.