Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

mavrogordatos

Ο Δήμος Λαμιέων, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας και οι Εκδόσεις Πατάκη συνδιοργανώνουν την παρουσίαση των βιβλίων του Καθηγητή Γιώργου Θ. Μαυρογορδάτου.

Με τίτλο «1915: Ο εθνικός διχασμός» και «Μετά το 1922: Η παράταση του διχασμού» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων,  Λεωνίδου 9-11.

Ο Γιώργος Θ. Μαυρογορδάτος εξελέγη επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης το 1985, με γνωστικό αντικείμενο την ιστορία της πολιτικής ζωής, τη συγκριτική πολιτική και την πολιτική κοινωνιολογία, το 1989 αναπληρωτής καθηγητής και το 1997 τακτικός καθηγητής, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2012 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει διατελέσει, επίσης, επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ, στο Πανεπιστήμιο

Τζονς Χόπκινς στη Μπολόνια, στο Πανεπιστήμιο Ταφτς της Βοστώνης και στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας.

Το συγγραφέα προλογίζει ο Δρ. Φιλολογίας Νίκος Παπαγεωργίου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.