Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 8496

Με αφορμή της λήξης της 13ης smART του ΣΚΕΤΚΕ, διοργανώνεται μια ζεστή βραδιά finissage, με κρασί και λιχουδιές, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μετά τις 19:00 στο χώρο της έκθεσης PurPur Gallery.

Στην εκδήλωση οι φίλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη ζωντανή δημιουργία 2 έργων ζωγραφικής, διαφορετικής τεχνοτροπίας, από τους καλλιτέχνες του Συλλόγου κο. Νίκο Ρίζο και κα. Στέλλα Μαντοπούλου.

Τα 2 έργα μετά την ολοκλήρωσή τους θα κληρωθούν δωρεάν στους παρευρισκόμενους. Για την άμεση ανταπόκριση και ευγενική προσφορά, ευχαριστούμε τους δύο σημαντικούς μας εικαστικούς. 

Με την ευκαιρία οι καλλιτέχνες, μέλη του ΣΚΕΤΚΕ, εκφράζουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τις θερμότατες ευχαριστίες τους, στους φίλους που στηρίζουν με το ενθαρρυντικό τους παρόν την πολυετή πορεία του συλλόγου σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο συμμετοχών, συνεργασιών και δράσεων.                                                                           

Η 13η έκθεση με τα μικρά έργα smART θα συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμα έως και τις 17/10/2018.

PurPur Gallery / Ανθήλης 6Β / Λαμία / 22313 07050

Δευτέρα - Σάββατο 10:00-14:00 / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00-22:00

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.