Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

A3D894431410D6FAF400318582EB82CD

Τον Οκτώβριο η  Ελλάδα θα γίνει το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης.

Μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών, δίνεται με την συμμετοχή στην εξειδικευμένη ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ που διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, που για 1η φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα (Αθήνα 19-21/10/2018 Ζάππειο Μέγαρο), μετά από πολλές επιτυχείς διοργανώσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα κατέχει σημαντική θέση στο συνέδριο, έχοντας εξασφαλίσει 3 περίπτερα φιλοξενώντας τοπικές επιχειρήσεις προωθώντας τα προϊόντα του Νομού Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης το Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, θα φιλοξενήσει στην πόλη της Λαμίας 100 σύνεδρους απ΄όλη την Ευρώπη και χώρες της Ασίας με σκοπό την περιήγησή και την ξενάγησή τους, την προσφορά γεύματος με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα και την πραγματοποίηση μιας τοπικής γιορτής πολιτισμού, τουρισμού & γαστρονομίας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Πλ. Λαού την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης.

14:30 Άφιξη Αποστολής

Επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Κ.Ι.Ε.Θ.) του Δήμου Λαμιέων

15:00 Άφιξη στη Λαμία

Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο στο Κάστρο Λαμίας

15:30 Παράθεση γεύματος στην Πλ. Λαού

Τοπική γιορτή με παραδοσιακά εδέσματα συνοδεία χορευτικών πολιτιστικών συλλόγων

17:30 Αναχώρηση από Λαμία

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.