Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

klopes

Από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, εξιχνιάσθηκαν 2 υποθέσεις κλοπών και 1 υπόθεση απόπειρας κλοπής από οικίες, σε περιοχές της Φωκίδας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας 2 ατόμων και συγκεκριμένα ενός 26χρονου αλλοδαπού και ενός 34χρονου ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Ειδικότερα όπως προέκυψε για τον 26χρονο, το χρονικό διάστημα μεταξύ 30-09-2017 έως και 01-04-2018, είχε προβεί στη διάρρηξη 2 οικιών, στην περιοχή Πυρά Φωκίδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας (1.020) ευρώ.

Τέλος, όπως προέκυψε για τον 34χρονο, τον περασμένο Αύγουστο στην περιοχή της Άμφισσας, είχε προβεί στην απόπειρα κλοπής οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, από το εσωτερικό της οποίας δεν κατάφερε τελικά να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Περισσότερα...