Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 9940

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο συστηματικών επαφών με φορείς της περιοχής, συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, στα καινούργια γραφεία του Τμήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους συναδέλφους του συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που απασχολούν το Επιμελητήριο και τα μέλη του, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο (κτιριακές υποδομές, χρηματοδότηση δράσεων, αναγκαιότητα επαρκούς λειτουργίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην περιοχή μας, λειτουργία ΠΕΛ, συνεργασία για εκπόνηση μελετών).

Στη συζήτηση διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για συνεργασία, επεξεργασία πολιτικών και ανάληψη δράσεων για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων, ενώ ο Βουλευτής, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να βοηθήσει, στο μέτρο του εφικτού, στην επίλυση πολλών εξ αυτών, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η συστηματική συνεργασία με τις διοικήσεις των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης στρατηγικής για την ανάταξη της οικονομίας, της κοινωνίας, της χώρας και της Περιφέρειας, συνεχίζεται.