Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

larko 1

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από αίτημά του, συναντήθηκε, στα κεντρικά γραφεία της ΛΑΡΚΟ, με τον Πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας, κ. Ρένεση, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής, κ. Ντέμο.

Αντικείμενο της συνάντησης η ενημέρωση, από πλευράς διοίκησης, για την πορεία λειτουργίας της επιχείρησης, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση αρνείται να απαντήσει στις συνεχείς ερωτήσεις που έχει καταθέσει – τα τελευταία 2 χρόνια – ο Βουλευτής (12 τον αριθμό!!!). 

Ο κ. Σταϊκούρας επανέλαβε τους προβληματισμούς του για την επιχείρηση, αφού η ΛΑΡΚΟ βρίσκεται, επί μακρύ χρονικό διάστημα, σε δυσχερή θέση. Μάλιστα, στα χρόνια προβλήματα της εταιρείας, έρχεται να προστεθεί η πρωτοφανής αδιαφορία της σημερινής Κυβέρνησης και η παντελής έλλειψη σχεδιασμού σε όλα τα επίπεδα, που έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αυτών των προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνάντηση στο Υπουργείο με το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στις 29 Μαρτίου 2018, δεσμεύτηκε πως εντός Μαΐου, η Κυβέρνηση θα «άνοιγε τα χαρτιά της» και θα παρουσίαζε το σχέδιό της για την εταιρεία. Μήνας Νοέμβριος, και η Κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή…

Συνεπώς σήμερα, οι κυβερνητικές ευθύνες για την πορεία της ΛΑΡΚΟ την τελευταία τετραετία είναι μεγάλες, δεν κουκουλώνονται και δεν μεταβιβάζονται δια της αδιαφορίας στην επόμενη Κυβέρνηση.  

Περισσότερα...