Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

automechanica2

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Λαμίας & Περιφέρειας (Σ.Ι.Σ.Α.Λ) με θέμα: «AUTOMECHANICA 2018 - ηλεκτροκίνηση και αεριοκίνηση - το μέλλον του αυτοκινήτου». 

Εισηγητές της ημερίδας ήταν ο κ. Π. Καραμπίλας, Γ. Δ/ντης του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ (Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτων), η κα Ν. Γεωργά, Δ/ντρια Πωλήσεων καθώς και ο κ. Α. Φουρτουνέλλης, υπεύθυνος εκπαίδευσης συνεργείων.

Οι ομιλητές στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν, στις τεχνολογικές εξελίξεις για τα ηλεκτρικά, υβριδικά αυτοκίνητα και στις επερχόμενες αλλαγές στην αγορά του αυτοκινήτου.

Τόνισαν τα πλεονεκτήματα των δύο αυτών ξεχωριστών τεχνολογιών που ήδη έχουν βγει στην παραγωγή και στην Ελλάδα καθώς και το βαθμό ετοιμότητας της ελληνικής αγοράς επισκευής σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανοικτή συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε τοπικό επίπεδο.

automechanica

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.