Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 0335

Ο βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο συστηματικών επαφών με φορείς της περιοχής, συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Διοικητής κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης και ο Υποδιοικητής κ. Ανδρέας Κολοκυθάς ανέπτυξαν τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο (π.χ. κάλυψη θέσεων μέσω προσλήψεων επικουρικού προσωπικού, προώθηση προμήθειας υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αξιοποίηση πόρων μέσω ΕΣΠΑ, κλπ), καθώς και τα αποτελέσματα αυτών.

Στη συζήτηση, διαπιστώθηκε η κοινή βούληση, για την ανάληψη δράσεων, αξιοποιώντας τον Οργανισμό του νοσοκομείου που θεσμοθετήθηκε το 2014, τα χρήματα που τότε είχαν εξασφαλισθεί για υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και πόρους που μεταγενέστερα διατέθηκαν, με στόχο το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας να αποτελεί ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ποιοτικό και αποτελεσματικό Περιφερειακό Νοσοκομείο, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες.