Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 7939

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε επιχειρήσεις, αγροτικούς συνεταιρισμούς και ελαιοτριβεία της περιοχής του Δήμου Λοκρών.

Στις συναντήσεις τονίστηκε η σημασία και η συμβολή του αγροτικού τομέα στην αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας, και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους ελαιοπαραγωγούς, μεταξύ των οποίων τα σχέδια βελτίωσης, τα χρηματοδοτικά πλαίσια και εργαλεία ενίσχυσης της δραστηριότητας, καθώς και το ζήτημα της μειωμένης παραγωγής τους, εξαιτίας, κυρίως, της μη έγκαιρης και ορθής αντιμετώπισης του φαινομένου του δάκου, με στόχο τη μεταποίηση και εμπορία διαφοροποιημένων προϊόντων προστιθέμενης αξίας και υψηλής κερδοφορίας.

Στις επιχειρήσεις, συζητήθηκαν προβλήματα που αυτές αντιμετωπίζουν και κατατέθηκαν βασικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στόχος, η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, με μία Πολιτεία που θα δημιουργήσει ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για επενδύσεις, και με επιχειρήσεις οι οποίες θα λειτουργούν με υπευθυνότητα, υιοθετώντας κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης και επιδεικνύοντας αυξημένη εταιρική κοινωνική ευθύνη.

IMG 7917

IMG 7929