Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

businessenglish web zSAtD5N.jpg.1920x420 q85 crop upscale

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ξεκινά κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Ο κύριος στόχος των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση – κατάρτιση και εξειδίκευση των μελών σε τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Ο Α΄ κύκλος αφορά εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Business English - Αγγλική Επιχειρηματική Ορολογία - Εικόνα Επιχείρησης".

Το σεμινάριο απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του Επιμελητηρίου αλλά και σε μη μέλη και ειδικότερα σε όσους έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν συναλλαγές με επιχειρήσεις άλλων χωρών.

Θα ακολουθήσουν επιπλέον σεμινάρια με στοχευμένη θεματολογία όπως digital marketing, ΤΠΕ στην εκπαίδευση, γεωργία ακριβεία.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 από τις 17:30 έως τις 20:30μμ και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, Λαμία.

Για όσους ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 30€ ανά άτομο.

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, απαιτείται η εγγραφή των ενδιαφερομένων συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), το αργότερο έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.