Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

lamia nosokomeio

Κύριο μέλημα της Διοίκησης του Γ.Ν. Λαμίας είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Προς το σκοπό τούτο και θέλοντας να υπάρχει μια καταγραφή του βαθμού ικανοποίησης των ασθενών, δημιουργήθηκε ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πραγματοποιείται γρήγορα, εύκολα και καταχωρείται αυτομάτως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής.

Θεωρώντας μέγιστη βοήθεια στο έργο μας, παρακαλούμε όλους τους ασθενείς και επισκέπτες μας να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτή, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας το εν λόγω ερωτηματολόγιο.

Η συμπλήρωση του απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Η συλλογή των εμπειριών, απόψεων, υποδείξεων και παρατηρήσεων των ασθενών μας και η επεξεργασία αυτών θα οδηγήσει σε μία γόνιμη και δημιουργική συνεργασία, με απώτερο σκοπό πάντα τη σωστή και ποιοτική παροχή του δημοσίου αγαθού της υγείας.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση ιστοσελίδας ΓΝ Λαμίας: { ΗΥΡΕR1ΙΝΚ "http://www.hosplam.gr" } Σύνδεσμος (link): { ΗΥΡΕR1ΙΝΚ "http://ωωω.hosplam.gr/?q.page/erotimatoiogio-ikanopoiisis-asthenon-genikoy-nosokomeioy-lamias-kai-kefiap" }

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.