Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

6th NHREAS POSTER 2

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ο Δήμος Καρπενησίου και ο Γ.Σ. "Νηρέας Λαμίας" συνδιοργανώνουν το 6ο Διεθνές Τουρνουά Yδατοσφαίρισης Υποδομών "6thInternationalNireasChristmascup" κατηγορίας Εφήβων.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018.

Παρτιζάν Βελιγραδίου, ΠΑΟΚ, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Π.Φάληρο, Γ.Σ. Πανιωνίου, Παναθηναϊκός, Νηρέας Γέρακα και ο οικοδεσπότης Νηρέας Λαμίας, συνθέτουν το παζλ των εν δυνάμει πρωταθλητών τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η τελετή έναρξης θα γίνει την Τετάρτη 26/12/2018 στις 18:00 και η τελετή λήξης με τις απονομές θα γίνει το Σάββατο 29/12/2018 στις 14:00.

Επίσης, το Σάββατο θα βραβευθούν οι κ.κ. Κραββαρίτης Δημήτριος και Παπανικολάου Νικόλαος, προπονητής και αρχηγός αντίστοιχα της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, η οποία κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης, τον Αύγουστο του 2018, στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε. και του Σ.Ε.Δ.Υ.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.