Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

silici astinomia

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, εξιχνιάσθηκαν μία υπόθεση ληστείας σε οικία ηλικιωμένης, καθώς και μία περίπτωση κλοπής από σχολικό συγκρότημα της ανωτέρω περιοχής.

Ειδικότερα, όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος από κοινού με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, πρώτες πρωινές ώρες της 30-09-2010, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού της απέσπασαν χρηματικό ποσό, διάφορα κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής από κοινού, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 19 & 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 16 έως 20-08-2018, παραβίασαν παράθυρο και θύρες σχολικού συγκροτήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έναν ραδιοενισχυτή.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.